Kondomer

Kondomer

Vi har ett stort utbud av kondomer från de mest kända kondom märkerna som RFSU, Durex, Soft och Billy Boy mfl. Här hittar du alla möjliga olika former, storlekar,  färger och smaker så att dina önskemål kan tillgodoses.

Vårt mål är att du som kund ska kunna köpa exakt de kondomer du vill ha till ett lågt pris jämfört med butikspris och ju mer du köper, desto billigare blir det. När du gjort din beställning på de kondomer du vill ha så skickar vi hem kondomerna snabbt och diskret direkt till din brevlåda. Var smart! Köp billiga kondomer online idag så är du skyddad. Passa även på att testa våra special kondomer som självlysande kondomer eller kondomer som förlänger den sexuella förmågan.

Vad ska man tänka på när det kommer till kondomer

Det här kanske inte verkar som en stor sak, om en kondom fortfarande fungerar så undrar man ju vad som är problemet? Men ju fler misstag man gör, desto mindre effektivt är dina kondomer. Faktum är att du kan göra ett misstag med kondomen innan man har tagit den till sovrummet, vilket innebär att man riskerar att drabbas av könssjukdomar och oönskade graviditeter. För att hålla dig och din partner säkra, här är några av de vanligaste kondomfel du kan göra:

Väljer fel storlek
Du kan faktiskt köpa fel storlek när det gäller kådisar. Att köpa ett paket XL-kondomer kan vara ett sätt att imponera, men om du inte har en XL-penis, kommer de inte att vara mycket att använda. Kondomer som är för stora har risk att gå sönder på grund av friktionen vid samlag även de som är för små inte heller kommer skydda orderntligt och spricker lättare. Du bör se till att dina kondomer har den perfekta passformen för att täcka vad de behöver och minska risken för att gå sönder. En bra form och rätt storlek på kondomen gör även att den sitter bättre och det blir skönare för både dig och din partner.

Förvarar dem på fel ställe
Även om det kan vara praktiskt att ha en extra kondom i din väska eller plånbok, så ökar det faktiskt chansen att den blir skadad. mynt, nycklar och allt annat med en skarp kant kan orsaka punkteringar i dina kondomer. Om du förvarar kondomerrna i din plånbok eller i fickan kan det också göra så att latexen blir svag på grund av värme, friktion och tryck.

Sätter inte på den rätt
Många sätter fortfarande inte på sina kondomer på rätt sätt, vilket kan öka risken för läckage och skador på kondomen. Man bör inte rulla ut kondomen innan den sätts på, man ska heller aldrig använda kondomen om du började trä på den ut och in eftersom det innebär att din partner kan utsättas för kroppsvätskor.


Var uppmärksam på hur du behandlar och förvarar dina kondomer så de skyddar dig och din partner. På Kondomvaruhuset.se finns ett stort utbud av kondomer, använd filtret för att hitta just din favorit, sortera på märke, storlek, färg, material osv.

Laddar...
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 234

Sida
per sida
Stigande ordning
 1. Pasante Infinity Delay - Kondomer
  Pasante Infinity Delay - Kondomer
  För längre bestående njutning. Behandlad med ett särskilt glidmedel som kan hjälpa till att fördröja den manliga utlösningen.
 2. Pasante Infinity Delay 50 Pieces Condoms
  Pasante Infinity Delay 50 st Kondomer
  Pasante Infinity Delay – För längre bestående njutning. Behandlad med ett särskilt glidmedel som kan hjälpa till att fördröja den manliga utlösningen.
  Specialpris 179 kr Vanligt pris 239 kr
 3. Pasante Size Mix 20 Pieces Condoms
  Pasante Size Mix 20 st Kondomer
  Ett mix-paket med 5 olika storlekar – Det perfekta kondompaketet om du inte är säker på vad som passar dig.
  Specialpris 72 kr Vanligt pris 120 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 234

Sida
per sida
Stigande ordning