Laddar...

Beskrivning

LELO HEX Respect XL är en större version av den populära LELO HEX kondomen.

Fullkomligt slät på utsidan, strukturerad på insidan; den hexagonala ytan inuti böjs och sträcks för säker passform för de allra flesta

Varje LELO HEX kondom är uppbyggd av 350 separata hexagoner, och kondomens yta anpassar sig och modellerar sig efter användarens unika form. Resultatet är en ny känsla av intimitet och komfort som ingen kondom tidigare har gett vilket ger en känsligare och intimare sexuell njutning.

HEX™ är unik på så sätt att den kombinerar ett 0,055 mm HEX™-nät med ultratunn latex på 0,045 mm för en kombination av tunnhet och styrka. Därför hjälper HEX™ till att avleda ovälkommen stress genom att själva strukturen för dig närmare din partner, i trygg förvissning om att HEX™ gör sitt jobb.

Vi är alla bekanta med räfflor och knottror på kondomer, men LELOs ingenjörer har vänt upp och ner på det här med strukturer. Det finns en anledning till att Formel 1-däck för vått väglag har en texturerad yta, medan andra däck inte har det. Det ger extra stöd på banan och minskar risken för att få sladd.

Det är alltså därför som HEX, till skillnad från alla tidigare kondomer, har ett inre nät av hexagoner. Eftersom det här nätet ligger på insidan och inte på utsidan, hjälper HEX™ dig och din partner att njuta av varandra fullt ut, och dessutom under trygga former.

Storlek: 185 x 0,045 x 58 mm

Lelo
Till vänster ser vi en traditionell kondom som spricker helt när den får ett enda nålstick. Men den nya sorten till höger spricker inte alls efter upprepade stick med nålen.

Specifikation

EAN07350075025006
Sku 23A
MärkeLelo
EgenskaperExtra tunna, Extra känsla, Extra starka
SmakNej
Omkrets116 mm
Längd185 mm
GlidmedelSilikon (Ej spermiedödande)
PassformRaka
StorlekPassar bra till en penisomkrets på 11-11,4 cm
Tjocklek0.045 mm
ToppTeat
Bredd vid roten58 mm
Bredd under huvudet58 mm
Huvudets Bredd58 mm
OmslagsfolieFyrkantig

Leverans

Fraktfritt över 89 kr
Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi på frakten.

Diskret förpackning
Vi packar alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare.

Snabb leverans
Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Leveranstiden är 1-3 dagar beroende på fraktsätt.

Betalning

Du kan betala med swish, klarna faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.