Om Kondomvaruhuset

Laddar...

Tanken med Kondomvaruhuset.se är att du, oavsett vart i landet du än bor, enkelt kunna köpa ett stort utbud av kondomer till ett lågt pris direkt hem till brevlådan. Alla ordrar förpackas i en diskret och anonym förpackning.

Vårt mål är att göra det skönare och enklare att använda kondom. 9 av 10 som väljer bort kondomer gör det för att de tycker att de är obekväma eller krångliga att använda, detta vill vi ändra på! Vi har tagit fram ett mycket stort utbud av kondomer i alla möjliga storlekar, former och egenskaper så du enkelt kan hitta just hitta rätt kondom för digKondomstorleken gör nämligen stor skillnad för hur den känns och rätt storlek gör att den rullar enkelt på utan risk för att halka av. Är du osäker på vad som passar dig så kan du du fitrera fram exakt den kondom som du tror passar dig. När du hittat den storlek du tror kommer passa bäst så testa även några olika varianter. Vi har både extra tunnafördröjande och förhöjande kondomer som kan ge det där lilla extra du söker efter. 

Att handla på Kondomvaruhuset.se är både enkelt och bekvämt. Du gör dina inköp i lugn och ro hemifrån och får sedan varorna levererade snabbt och diskret direkt hem.

Har du frågor angående vårt sortiment eller undrar du över något vill vi att du gärna hör av dig!

info@kondomvaruhuset.se

Vi svarar alla e-mail inom 24 timmar under veckodagarnaVi driver även systerbutiker i Finland, Danmark, Norge, Schweiz, Frankrike och Tyskland.