Intimvård

Här finner du ett stort urval av intimvårdsprodukter. Då underlivet är känsligt är det viktigt att använda produkter som är speciellt utvecklade för intimvård. Vid intimrakning är det också viktigt att använda skonsamma produkter.

Här hittar du intimvårdsprodukter från bland annat RFSU, PJUR, och DEODOC. Dessa produkter är skonsamma och hjälper till att återfukta, skydda och bevara underlivets naturliga pH-balans. Då torrhet i de intima regionerna är ett ganska vanligt problem som kan komma från stress, sjukdom, graviditet och ålder, erbjuder vi produkter som snabbt kan ge lindring och förebygga vaginal torrhet, både på insidan och utsidan. Vi erbjuder även intimvård för män, Joy Division´s PeniX Active Kräm är speciellt utvecklad för att ta hand om penis och testiklar. Viktiga vårdkomponenter och aktiva ingredienser stödjer könsorganet och den sexuella driften. Krämen ger en stimulerande och vårdande effekt.

Vi skickar alltid produkterna snabbt och diskret.

Laddar...
Visa som Rutnät Lista

15 varor

per sida
Stigande ordning
 1. RFSU Daily Wash
  RFSU Daily Wash
  En intimtvål med mjölksyra som återfuktar huden och lindrar irritation
  Specialpris 55 kr Vanligt pris 85 kr
 2. ULTRASKYN Masturbator Refreshing Powder
  ULTRASKYN Masturbator Refreshing Powder
  Introducing our new ULTRASKYN Refresh Powder for superior sex toy maintenance, making it feel like the first time over and over again.
 3. Toy Cleaner - 5 fl oz / 150 ml
  Toy Cleaner - 5 fl oz / 150 ml
  Rengöringsmedel för leksaker: En snabb och effektiv spray för rengöring av erotiska leksaker, tillverkad med naturliga ingredienser och miljövänlig förpackning.
Visa som Rutnät Lista

15 varor

per sida
Stigande ordning