Glidmedel

 
Vi erbjuder ett stort urval av glidmedel från de största märkena för att hjälpa dig till säkrare och roliga sex. Du kan även hitta glidmedel med olika smaker och förhöjande effekter för att ta sexet till en lekfullare nivå. När du beställer hos oss så får du snabb frakt direkt hem och som alltid skickar vi i en diskret och anonym förpackning.
 
Brist på glidmedel är den främsta anledningen till att kondomer spricker. Glidmedel kan också användas för att förbättra den sexuella prestationen.
 
Behöver jag glidmedel?
 
Glidmedel produceras naturlig hos kvinnor när de blir upphetsade men alla är olika så oavsett hur upphetsad en kvinna är så kanske hon inte producerar tillräckligt med glidmedel för att förhindra friktion. Det är då det kan behövas extra glidmedel för att förbättra upplevelsen och göra det roligare för dem båda. Vid analsex så behövs alltid glidmedel då detta inte produceras naturligt.
 
Kan jag använda glidmedel med kondom?
 
Ja det går bra men kolla noga vilket glidmedel du köper. Till vanliga latexkondomer (de vanligaste) så ska du undvika alla oljebaserade glidmedelsom babyolja, kokosolja och vaselin eftersom oljan kan bryta ner gummit så att kondomer spricker eller går sönder. Vattenbaserat glidmedel är det säkraste alternativet att använda med latexkondomer, det minimerar risken för att kondomen går sönder och är också mycket lättare att torka bort eller få bort i tvätten.

Använd filtret få att hitta exakt de glidmedel du letar efter, sortera på märke, smak, ämne (vatten eller silikon) osv.
Laddar...
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 92

Sida
per sida
Stigande ordning
 1. RFSU Klick Natural 100ml
  RFSU Klick Natural 100ml Glidmedel
  RFSU Klick Natural - Ett milt glidmedel med noga utvalda råvaror för att kunna erbjuda ett långvarigt glid
  Specialpris 49 kr Vanligt pris 99 kr
 2. RFSU Sense Me Caring Massage Glide 150ml
  RFSU Sense Me Caring Massage Glide 150ml Glidmedel
  RFSU Sense Me Caring Massage Glide - Passar utmärkt som massageolja, glidmedel och fuktgivare.
  Specialpris 85 kr Vanligt pris 115 kr
 3. Pjur Woman 100ml
  Pjur Woman 100ml Glidmedel
  Pjur Woman - Ett glidmedel framtaget speciellt för kvinnor. Skräddarsydd för deras bekvämlighet, njutning och sensualitet
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 92

Sida
per sida
Stigande ordning