Laddar...

RFSU Klick Caring Glide 50ml Glidmedel

Artikel nr
RFSU10027

RFSU Klick Caring Glide - Vårdande och extra fuktgivande glidmedel

99 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  RFSU Klick Caring Glide glidmedel är extra vårdande för slemhinnor i underlivet. Glidmedlet har en krämig konsistens som är lätt att applicera och som ger en långvarig glideffekt och den är även fuktgivande. RFSU Klick Caring Glide är ett oparfymerat vatten och silikonbaserat glidmedel som är dermatologiskt och gynekologiskt testat. Hållbarheten är 2 år från tillverkning. Förvaras i rumstemperatur.
  Mer information
  EAN07310570224977
  MärkeRFSU
  EgenskaperStandard
  SmakNej
  ToppTeat

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.