Laddar...

Tease & Please Discover Your Lover Travel Edition

Artikel nr
EROP10167
Resespel för erotiska stunder under din semester
289 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Upptäck världen och varandra med detta spännande resespelet för ett erotiskt äventyr. Discover your Lover Travel Edition, för lite extra erotik när ni är på semester!


  När allt kommer omkring är en semester det perfekta ögonblicket för att väcka den slumrande passionen i alla relationer!
  Denna stimulerande reseupplaga av det världsberömda erotiska spelet för två älskare (m / f) tar dig på en överraskande resa med spännande utmaningar mot din vildaste fantasi.
  Självklart förblir ömsesidig respekt för varandras fantasier och gränser nyckeln till det hela.


  Älskare upptäcker varandra på spännande nya sätt och kommer ännu närmre varandra. Reseutgåvan av spelet innehåller mer än 100 nya frågor och uppgifter vilket garanterar dig en oförglömlig semester.
  Allt kretsar kring att njuta av varandra, med hjälp av intima frågor och spännande uppdrag. Spelet har olika nivåer och kan spelas för att passa din egen personliga smak. Vinnaren kommer att få sin ultimata fantasi uppfylld.
  Upptäck varandras djupaste fantasi och gör drömmarna till verklighet!


  För att lägga till en kryddig touch till denna reseutgåva, innehåller den nu också en transparent scarf som kan användas som en ögonbindel eller till bondage.
  Om du vill slappna av på ett annat sätt efter spelet är slut så kan du också använda spelbrädet som en Frisbee.
  Liggandes i en satin resväska kan du enkelt och diskret ta det med dig spelet överallt, för att lägga till lite erotik och göra din semester komplett!  Discover your lover utvecklades i samarbete med sexologer. Den har en feminin, respektfull och spännande atmosfär. Alla önskningar, drömmar hos både män och kvinnor avslöjas och uttrycks.
  Mer information
  EAN08717703521689
  MärkeTease & Please

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.