Rock Hard Flatpack

Rock Hard Flatpack

Recensioner
Bonus på alla köp! Fler köp = fler poäng = mer rabatt! Hur funkar det?
Produktnamn
Rock Hard Flatpack
289,00 kr
Bonus
poäng ()

With this product, you earn 289 loyalty point(s). 289 points = 14,45 kr.

With this product, you earn 289 loyalty point(s). 289 points = 14,45 kr.

Rock Hard Flatpack stimulerar det manliga könsorganen. Dessa unika tabletter innehåller en balanserad blandning av ingredienser, som är speciellt utvalda för att förbättra maskuliniteten.


Blodflödet till och i penis kommer att förbättras vilket optimerar storleken på erektionen. Dessutom innehåller Rock Hard Flatpack flera aktiva ingredienser som främjar kraft, lust, styrka och libido.


Hur fungerar produkten?


En av de aktiva ingredienserna i dessa tabletter är Tribulus Terrestris. Detta ämne spelar en viktig roll vid framställning av luteiniserande hormon eller LH. LH stimulerar produktionen av testosteron i testiklarna hos män. Högre nivåer av testosteron bidrar till fysisk styrka, energi och libido. Detta har en positiv effekt på att erhålla och upprätthålla erektion.Siberian Ginseng hjälper till att reglera frisättningen av sexuella hormoner och förbättrar det sexuella begäret för att stödja libido.


L-arginin är en aminosyra som slappnar av musklerna och främjar blodflödet till det manliga könet.


Muira Puama förbättrar också blodcirkulationen i kroppen och bidrar därmed till ett förbättrat blodflöde till penisen. Penis optimeras i storlek, eftersom blodflödet är optimalt stimulerat.


Saw palmetto är en ört, som är känd för sin positiva effekt på prostata och sexuell kraft. Kalcium är nödvändigt för att nerverna och musklerna ska fungera korrekt.


Rekommenderad användning: Ta dagligen 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överstiga inte den rekommenderade dagliga dosen.


Innehåller 30 tabletter

Detaljer

Köpa Kondomer Online

Hitta Rätt Storlek!

Hitta rätt kondom storlek

Välj den perfekta kondom storleken för dig och öka komforten samt förbättra prestandan.