Laddar...

Penis XL Flatpack

Artikel nr
EROP10097
Förhöjer kraften, lusten, styrkan och libido
489 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Penis XL Flatpack stimulerar det manliga könsorganen. Dessa unika tabletter innehåller en balanserad blandning av ingredienser, som är speciellt utvalda för att förbättra maskuliniteten.


  Blodflödet till och i penis kommer att förbättras vilket optimerar storleken på erektionen. Dessutom innehåller Penis XL Flatpack flera aktiva ingredienser som främjar kraft, lust, styrka och libido.


  Hur fungerar produkten?


  En av de aktiva ingredienserna i dessa tabletter är Tribulus Terrestris. Detta ämne spelar en viktig roll vid framställning av luteiniserande hormon eller LH. LH stimulerar produktionen av testosteron i testiklarna hos män. Högre nivåer av testosteron bidrar till fysisk styrka, energi och libido. Detta har en positiv effekt på att erhålla och upprätthålla erektion.  Siberian Ginseng hjälper till att reglera frisättningen av sexuella hormoner och förbättrar det sexuella begäret för att stödja libido.


  L-arginin är en aminosyra som slappnar av musklerna och främjar blodflödet till det manliga könet.


  Muira Puama förbättrar också blodcirkulationen i kroppen och bidrar därmed till ett förbättrat blodflöde till penisen. Penis optimeras i storlek, eftersom blodflödet är optimalt stimulerat.


  Saw palmetto är en ört, som är känd för sin positiva effekt på prostata och sexuell kraft. Kalcium är nödvändigt för att nerverna och musklerna ska fungera korrekt.


  Rekommenderad användning: Ta dagligen 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överstiga inte den rekommenderade dagliga dosen.


  Innehåller 60 tabletter
  Mer information
  EAN08718546540332
  GlidmedelSilikon (Ej spermiedödande)

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.