Laddar...

Big Boy Golden Erect Tabs

Artikel nr
EROP10039
Förbättrar sexuell prestation
369 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Big Boy Golden Erect är tillskottet för dig som vill ha lite extra hjälp med erektionen. Dessa kapslar innehåller naturliga ingredienser och används som ett tillskott för män som behöver lite extra hjälp. Golden Erect förbättrar blodflödet till penis vilket leder till en starkare och hårdare erektion. Big Boy Golden Erect stimulerar sexuell lust och libido. De naturliga ingredienserna är bland annat Vitamin B och C, Ginseng, Gingko Biloba samt den afrodisiska örten Tongkat Ali som är känd för att boosta de manliga testosteronet. Innehåll 8 kapslar. Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel om dagen med vatten. Ta inte mer än 1 kapsel inom 24 timmar.
  Ytterligare information: Detta är ett kosttillskott med örter. Ett kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad och balanserad diet och en hälsosam livsstil. Innehåller koffein. Rekommenderas inte för barn och gravida kvinnor. Använd inte om du har allergi mot choklad. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara på en kall och torr plats.
  Mer information
  EAN08717344179607
  MärkeBig Boy

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.