Laddar...

RFSU Easy Shave Gel

Artikel nr
RFSU10008
En mjukgörande rakgel speciellt anpassad för intimrakning
85 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Många som rakar sig intimt använder ofta för starka produkter och det är då inte ovanligt att man får problem med klåda och irritation.

  RFSU Intim Easy Shave Gel är en mjukgörande och genomskinlig rakgel med glideffekt för skonsam och smidig rakning av intima områden. Denna rakgel är speciellt anpassad för intimrakning då den är genomskinlig och löddrar inte så du ser var du rakar dig men den fungerar lika bra för ben och under armar.

  RFSU Intim Easy Shave Gel används bäst i duschen och med rakhyvel.

  För bästa resultat rekommenderas denna rakgel att användas ihop med RFSU Intim Cooling Balm after shave.

  Rakgelen är genomskinlig och löddrar inte så du ser var du rakar dig. Den har ett anpassat pH värde och innehåller kamomill och ängskrasse. Gelen är milt parfymerad, gynekologiskt och dermatologiskt testad.

  Tuben innehåller 150ml.
  Mer information
  EAN07310572300419
  MärkeRFSU
  GlidmedelSilikon (Ej spermiedödande)

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.