Laddar...

Pjur Med After-Shave Spray

Artikel nr
PJUR10020
Lugnande och fuktighetsgivande spray efter rakning
169 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Pjur Med After Shave Spray är en lugnande och fuktgivande spray som appliceras på huden efter rakning. Daglig rakning av armhålorna och det intima området kan göra huden känslig och orsaka inflammationer. Pjur Med After Shave Spray utvecklades för att hantera sådana problem.

  Sprayen lugnar huden med värdefullt pro-vitamin B5 och aloe vera och sticks inte under applicering. Det ger en avslappnande och lugnande effekt och huden känns silkeslen. Dessutom är sprayen alkohol och parfymfri. Den irriterar inte huden, är luktfri och smakfri.

  Innehåll: 100ml
  Mer information
  EAN0827160111939
  MärkePjur

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.