Laddar...

Durex Intense Vibrations Ring

Artikel nr
CON10007
Intensifiera dina sexuella njutningar och gör ditt sexliv mer intressant och spännande
155 kr
  • Fraktfritt över 89 kr Beställ kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten. Detta gäller för leveranser inom Sverige. Frakten är annars 29 kr.
  • Diskret Förpackning Vi packar alltid produkterna i en anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.
  • Gåva på köpet När du beställer över 250 kr så kan du välja en gratis produkt i varukorgen.
  Tack vare denna Durex Intense Vibrations vibratorring, kan du retas, fresta och pröva nya sätt att uppleva glädje. Den har utformats för att lägga till nöje, spänning och en känsla av lekfullhet till ditt kärleksliv.

  En av de stora fördelarna med att använda denna ring är det faktum att den är återanvändbar och lätt kan kopplas till och från. Kom ihåg att om du använder den med en kondom, måste du se till att du sätter på kondomen första och var försiktig när du sätter på ringen så att kondomen inte skadas.

  Den är mycket tyst, lätt att använda och ger upp till 20 minuter av en direkt vibrerande stimulans som ni båda kommer njuta av.
  Mer information
  EAN05038483432846
  FärgNatural
  MärkeDurex
  EgenskaperExtra känsla
  SmakNej
  GlidmedelSilikon (Ej spermiedödande)

  Leverans

  Fraktfritt över 89 kr
  Handlar du kondomer för mer än 89 kr så bjuder vi dig på frakten, gäller till alla EU länder. Frakten är annars 29 kr, inga betal/kort avgifter tillkommer.

  Diskret förpackning
  Oavsett om du vill ha dina kondomer skickade till ditt hem, kontor eller annan adress så packar vi alltid produkterna i en diskret/anonym förpackning med diskret avsändare. Ingen förutom du kommer veta vad förpackningen innehåller.

  Diskret förpackning

  Snabb leverans
  Lägg din beställning innan kl. 12 så skickar vi dina varor samma arbetsdag. Får vi in din beställning efter kl. 12 så skickas varorna nästkommande arbetsdag.

  Leveranstid:

  • Normal frakt: 2-3 arbetsdagar
  • Paket utlämningställe: 1 dag    (2 dagar för vissa avlägsna områden).

   

  Betalning

  Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

  mastercard visa

  Kortbetalning 0 kr i avgift.

  Klarna

  Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.