Lelo HEX - Kondomer

Lelo HEX - Kondomer

Recensioner
Bonus på alla köp! Fler köp = fler poäng = mer rabatt! Hur funkar det?
Produktnamn
Lelo HEX 3 st Kondomer
89,00 kr
Bonus
poäng ()
Lelo HEX 12 st Kondomer
179,00 kr
Bonus
poäng ()
Fullkomligt slät på utsidan, strukturerad på insidan; den hexagonala ytan inuti böjs och sträcks för säker passform för de allra flesta

Varje LELO HEX kondom är uppbyggd av 350 separata hexagoner, och kondomens yta anpassar sig och modellerar sig efter användarens unika form. Resultatet är en ny känsla av intimitet och komfort som ingen kondom tidigare har gett vilket ger en känsligare och intimare sexuell njutning.

HEX™ är unik på så sätt att den kombinerar ett 0,055 mm HEX™-nät med ultratunn latex på 0,045 mm för en kombination av tunnhet och styrka. Därför hjälper HEX™ till att avleda ovälkommen stress genom att själva strukturen för dig närmare din partner, i trygg förvissning om att HEX™ gör sitt jobb.

Vi är alla bekanta med räfflor och knottror på kondomer, men LELOs ingenjörer har vänt upp och ner på det här med strukturer. Det finns en anledning till att Formel 1-däck för vått väglag har en texturerad yta, medan andra däck inte har det. Det ger extra stöd på banan och minskar risken för att få sladd.

Det är alltså därför som HEX, till skillnad från alla tidigare kondomer, har ett inre nät av hexagoner. Eftersom det här nätet ligger på insidan och inte på utsidan, hjälper HEX™ dig och din partner att njuta av varandra fullt ut, och dessutom under trygga former.

Lelo
Till vänster ser vi en traditionell kondom som spricker helt när den får ett enda nålstick. Men den nya sorten till höger spricker inte alls efter upprepade stick med nålen.

Detaljer

Köpa Kondomer Online

Hitta Rätt Storlek!

Hitta rätt kondom storlek

Välj den perfekta kondom storleken för dig och öka komforten samt förbättra prestandan.