Laddar...

Vår Historia

HUR ALLT STARTADE

Våren 2006 lanserades NordicaGolf med affärsidén att sälja golfutrustning och golfklubbor med hög kvalitet till ett lågt pris via Internet. Du kan skräddarsy golfklubborna utefter dina önskemål utan någon extra kostnad. Förklaring till att vi kan hålla låga priser på våra golfklubbor är att vi köper dem direkt från fabriken. Vilket gör att vi slipper dyra mellanled. Marknadsföringskostnaden för dessa golfklubbor är heller inte i närheten av vad de mer kända golfklubbstillverkare spenderar. Detta tillsammans med att vi säljer golfutrustning på Internet gör att vi kan hålla låga priser utan att tulla på kvalitén.

På vår hemsida hittar du det mesta inom golfutrustning. Vi erbjuder Sveriges största utbud av golfgrepp om du vill greppa om dina golfklubbor. Här hittar du även golfbollar, golfbagar och golfvagnar. Under kategorin golfkomponenter hittar du all utrustning för att reparera eller bygga dina egna golfklubbor. Vi har även golfhandskar och övriga golftillbehör till mycket bra priser.

Vi lever efter mottot ”Golf ska vara roligt, inte dyrt”

HUR KAN NORDICAGOLF HÅLLA SÅ LÅGA PRISER?

Förklaring till att vi kan hålla låga priser på våra golfklubbor är att vi köper dem direkt från fabriken. Vilket gör att vi slipper dyra mellanled. Marknadsföringskostnaden för dessa golfklubbor är heller inte i närheten av vad de mer kända golfklubbstillverkare spenderar. Detta tillsammans med att vi säljer golfutrustning på Internet gör att vi kan hålla låga priser utan att tulla på kvalitén. Vidare jobbar vi regelbundet med att effektivisera våra flöden så att vi ska kunna erbjuda kunden hög kvalité till ett lågt pris.

SERVICE OCH TRYGGHET

NordicaGolf är även certifierade av Trygg E-handel som satt upp en rad bestämmelser för att skydda dig som kund. Vi finns även på Trustpilot där du kan läsa vad andra kunder tycker om oss som företag.

PRODUKTUTBUD OCH KUNSKAP

På vår hemsida hittar du det mesta inom golfutrustning. Vi erbjuder Sveriges största utbud av golfgrepp om du vill greppa om dina golfklubbor. Vi säljer även golfbollar, golfbagar, golfvagnar. Under kategorin golfkomponenter hittar du all utrustning för att reparera eller bygga dina egna golfklubbor. Vi har även golfhandskar och övriga golftillbehör till mycket bra priser.